Asiakastyytyväisyys

Työni kulmakiviä on asiakkaiden tyytyväisyys, sillä ammattitaitoni tulee näkymään heidän arjessaan vuosia.

Tutkimuksen tulokset

Voin ilokseni esitellä teettämäni kyselyn tuloksia!

5/5 Asiakkaiden tyytyväisyys
työn laatuun

100.00 NPS
NPS? 

Asiakkaiden kokemuksia

{

★★★★★

Suosittelen. Sain heti yhteydenpidon jätettyäni pyynnön. Hyvä asiatieto, hinta kilpailukykyinen. Käytiin ennakkoon huolella kohde ja vaiheet läpi. Työskentely huolellista ja siisti työnjälki.. Laadukas kokonaisuus palvelussa.

{

★★★★★

Tilasin kaksi ilmalämpöpumppua asennettuna sekä edellisen purku- ja hävitystyön edustamalleni yritykselle. Asennuskohteena vedenkäsittelylaitos, jossa kaikki työ on tehtävä todella varoen ja hygieenisesti. Asennuksen jälki oli virheetön ja asentajat eivät jättäneet jälkeensä minkäänlaista sotkua. Kiitos! Voin suositella todella lämpimästi tätä yritystä.

{

★★★★★

Erittäin siisti asennusjälki ilmalämpöpumpussa. Asiakkaalle myydään hänen tarvitsema ratkaisu. Erittäin asiallinen opastus niillekin joilla ei konetta olisi ennen ollut.

Asentaja tuli kuten sovittu, teki työn ja siivosi jäljet kuten pitääkin. Hinta sopimuksen mukainen. Suosittelen 🤝

{

★★★★★

Tarjous ja opastus laitteiston valinnassa tapahtui nopeasti. Ymmärrettävä informaatio ei ammattilaiselle. Työ tapahtui nopeasti,sovitusti ja siististi.
Opastus laitteiston käyttöön ja huoltoon ymmärrettävästi. Paikallisia ammattilaisia!

{

★★★★★

Hyvä, nopea sekä selkeä palvelu. Esa asensi kaksi ilmalämpöpumppua järkevään hintaan, jonka lisäksi yhden kohteen vanhempaan pumppuun teki tarvittavat huollot ohjauksineen. Selitti ilppeihin liittyvät asiat asennuksesta jälkihuoltoon ymmärrettävästi, joten kokonaisuudessaan palvelusta jäi positiivinen kuva.

{

★★★★★

Asennus oli siisti ja nopeasti hoidettu sekä vastasi sitä mitä olimme sopineet, palvelu oli mukavaa sekä asiantuntevaa. Suosittelut täältä!

{

★★★★★

Yhteydenpito oli helppoa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Asennus hoitui nopeasti ja kaikki tarvittavat palvelut sai samassa paketissa ilman stressiä. Heti tilauksesta alkaen kaikki hoitui nopeasti sekä vaivattomasti! Hinta-laatu-suhde kohdillaan. Kokonaisvaltaisesti ajatellen täyden kympin suoritus, voin lämpimästi suositella kaikille!

{

★★★★★

Lämpöpumpun asennus hoitui sovitusti. Kaksi asentajaa ja vajaa 3h kaikkineen vaikka putkien/sähköjen vedot pitempiä mitä alunperin oltiin sovittu. Jäljet siivosi paremmin kuin kukaan aikaisempi remonttimies mitä käynyt. Suosittelen!

{

★★★★★

Asennus sujui nopeasti n.4.5h. Työnjälki siistiä ja asiakkaan toiveita kuunneltiin. Laiteen käyttöönottoon opastettiin hyvin ja selkeästi. Suosittelen kaikille kyseistä yritystä 100%

Ota yhteyttä, niin valitaan teillekin sopiva ilmalämpöpumppu avaimet käteen -periaatteella!

Anna meille palautetta!

5,0
5,0 tähteä 5 tähdestä (perustuu 12:n henkilön arvioon).
Erittäin hyvä100%
Hyvä0%
Kohtuullinen0%
Heikko0%
Surkea0%

 

 

Loistavaa palvelua

23.7.2024

Asiantuntevaa palvelua heti ensimmäisestä kartoituskäynnistä lähtien. Asiakkaan tarpeet ja toiveet otettiin huomioon. Nopea ja ammattitaitoinen asennus sovittuna ajankohtana sekä todella siisti työnjälki. Suosittelen!

Jaakko Halttunen

Ammattimaista työtä

28.5.2024

Ilmalämpöpumpun asennus kävi helpommin ja nopeammin kuin osasin ajatella. Sain heti tarjouksen, jonka hinta oli erittäin kilpailukykyinen. Asennus suoritettiin jo seuraavalla viikolla. Lisäksi pumpun asennus valmistui vain muutamassa tunnissa. Työn jälki on siistiä, taidokasta ja laadukasta. En keksi mitään moitteen sanaa. Todella suuret suositukset siis Forstömmille!!

Reeta Peippo

Alusta loppuun sujuvaa

9.5.2024

Pumpun asennus kävi kaikin puolin sovitusti. Toiveet otettiin hyvin huomioon. Työn jälki oli siistiä. Myös lopuksi annettu ohjeistus oli selkeä. Suosittelen asioimista Forsströmin kanssa!🌞

Sussu

Loistava palvelu

26.1.2024

Asennus tapahtui nopeasti, siististi, ammattitaitoisesti ja saimme myös opastuksen laitteiden käyttöön. Meille oli tärkeää, että yrityksestä tultiin meille suunnittelemaan molempien laitteiden parhaat sijoituspaikat. Tarjous oli selkeä ja hinta kilpailukykyinen. Nyt on kotona lämmintä, joten kiitos!

Satu Kauppinen

Ammattimiehet asialla

16.10.2023

Kohteeseen tutustuttiin paikanpäällä ja ratkaisut saatiin tehtyä ja mietittyä näppärästi

Nyt on pumppu seinällä ja työnjälki on hyvää

Kiitos. Suosittelen muillekkin

Aku Korhonen

Ota yhteyttä