Asiakastyytyväisyys

Työni kulmakiviä on asiakkaiden tyytyväisyys, sillä ammattitaitoni tulee näkymään heidän arjessaan vuosia.

Tutkimuksen tulokset

Voin ilokseni esitellä teettämäni kyselyn tuloksia!

5/5 Asiakkaiden tyytyväisyys
työn laatuun

100.00 NPS
NPS? 

Asiakkaiden kokemuksia

{

★★★★★

Suosittelen. Sain heti yhteydenpidon jätettyäni pyynnön. Hyvä asiatieto, hinta kilpailukykyinen. Käytiin ennakkoon huolella kohde ja vaiheet läpi. Työskentely huolellista ja siisti työnjälki.. Laadukas kokonaisuus palvelussa.

{

★★★★★

Tilasin kaksi ilmalämpöpumppua asennettuna sekä edellisen purku- ja hävitystyön edustamalleni yritykselle. Asennuskohteena vedenkäsittelylaitos, jossa kaikki työ on tehtävä todella varoen ja hygieenisesti. Asennuksen jälki oli virheetön ja asentajat eivät jättäneet jälkeensä minkäänlaista sotkua. Kiitos! Voin suositella todella lämpimästi tätä yritystä.

{

★★★★★

Erittäin siisti asennusjälki ilmalämpöpumpussa. Asiakkaalle myydään hänen tarvitsema ratkaisu. Erittäin asiallinen opastus niillekin joilla ei konetta olisi ennen ollut.

Asentaja tuli kuten sovittu, teki työn ja siivosi jäljet kuten pitääkin. Hinta sopimuksen mukainen. Suosittelen 🤝

{

★★★★★

Tarjous ja opastus laitteiston valinnassa tapahtui nopeasti. Ymmärrettävä informaatio ei ammattilaiselle. Työ tapahtui nopeasti,sovitusti ja siististi.
Opastus laitteiston käyttöön ja huoltoon ymmärrettävästi. Paikallisia ammattilaisia!

{

★★★★★

Hyvä, nopea sekä selkeä palvelu. Esa asensi kaksi ilmalämpöpumppua järkevään hintaan, jonka lisäksi yhden kohteen vanhempaan pumppuun teki tarvittavat huollot ohjauksineen. Selitti ilppeihin liittyvät asiat asennuksesta jälkihuoltoon ymmärrettävästi, joten kokonaisuudessaan palvelusta jäi positiivinen kuva.

{

★★★★★

Asennus oli siisti ja nopeasti hoidettu sekä vastasi sitä mitä olimme sopineet, palvelu oli mukavaa sekä asiantuntevaa. Suosittelut täältä!

{

★★★★★

Yhteydenpito oli helppoa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Asennus hoitui nopeasti ja kaikki tarvittavat palvelut sai samassa paketissa ilman stressiä. Heti tilauksesta alkaen kaikki hoitui nopeasti sekä vaivattomasti! Hinta-laatu-suhde kohdillaan. Kokonaisvaltaisesti ajatellen täyden kympin suoritus, voin lämpimästi suositella kaikille!

{

★★★★★

Lämpöpumpun asennus hoitui sovitusti. Kaksi asentajaa ja vajaa 3h kaikkineen vaikka putkien/sähköjen vedot pitempiä mitä alunperin oltiin sovittu. Jäljet siivosi paremmin kuin kukaan aikaisempi remonttimies mitä käynyt. Suosittelen!

{

★★★★★

Asennus sujui nopeasti n.4.5h. Työnjälki siistiä ja asiakkaan toiveita kuunneltiin. Laiteen käyttöönottoon opastettiin hyvin ja selkeästi. Suosittelen kaikille kyseistä yritystä 100%

Ota yhteyttä, niin valitaan teillekin sopiva ilmalämpöpumppu avaimet käteen -periaatteella!

Anna meille palautetta!

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 tähteä 5 tähdestä (perustuu 8:n henkilön arvioon).
Erittäin hyvä100%
Hyvä0%
Kohtuullinen0%
Heikko0%
Surkea0%

 

 

Ammattimiehet asialla

Rated 5,0 out of 5
16.10.2023

Kohteeseen tutustuttiin paikanpäällä ja ratkaisut saatiin tehtyä ja mietittyä näppärästi

Nyt on pumppu seinällä ja työnjälki on hyvää

Kiitos. Suosittelen muillekkin

Aku Korhonen

Loistava palvelu

Rated 5,0 out of 5
14.10.2023

Palvelu oli loistavaa ja homma hoitui nopeasti tarjouksesta asennukseen saakka. Positiinen yllätys oli että ilppi seinätelineellä asennettiin jousilla ilman erillistä pyyntöä. Asiakasta kuunneltiin ja asennus tehtiin toiveiden mukaisesti. Iso suositus.

Sami Haka

Positiivinen kokemus

Rated 5,0 out of 5
11.10.2023

Vaihtoehdot kartoitettiin ensin hyvin. Selkeä tarjous, josta oli helppo valita oikea vaihtoehto. Asennus oli nopea ja työjälki siisti. Asennuksen jälkeen hyvä käyttöönotto-opastus. Kaikin puolin positiivinen kokemus!

Antti Kaukonen

Hyvä kokonaisuus

Rated 5,0 out of 5
26.9.2023

Toimittajia vertaillessa meille tärkeää oli joustavuus sekä työn laatu. Lopputulos vastasi ennakko-odotuksia sekä arvosteluita. Asennus oli hinnaltaan kilpailukykyinen, tapahtui nopealla aikataululla sekä asiakkaan toiveet otettiin hyvin huomioon.

Janne

Huippu palvelua

Rated 5,0 out of 5
4.9.2023

Todella hyvä työnjälki ja hinnat kohdillaan. Paikat olivat siistit koko työnvaiheen aikana. Suosittelen.

Timo Hämäläinen

Ota yhteyttä