Myynti, asennus ja huolto

Meiltä löytyvät ilmalämpöpumppumarkkinoiden parhaat ja luotettavimmat pumput kilpailukykyiseen hintaan, ota yhteyttä niin katsotaan mikä ilmalämpöpumppu sopisi juuri teidän tarpeisiinne! Asennus suoritetaan avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä halutessasi myös esteettisen suojakotelon ulkoyksikön päälle.

two people sitting during day

Mitä painotamme töissämme

Koska ilmalämpöpumppuja ei saa piiloon, niin kuin muita vastaavaan kategoriaan kuuluvia talotekniikan vempeleitä, haluamme painottaa asennuksissamme estetiikkaa ja siistiä jälkeä. Haluamme, että asiakkaamme pystyvät katsomaan niin sisä-, kuin ulkoyksikköäkin hyvällä mielellä ja että arjessa niihin ei edes kiinnitä huomiota. Lisäksi haluamme valita juuri oikean pumpun oikeaan tilaan. Malleja on paljon erilaisia ja asennuksella pystyy vaikuttamaan paljon käyttömukavuuteen. Asennuksessa täytyy huomioida esimerkiksi yksiköiden paikat, jotta asumismukavuus on mahdollisimman korkealla ja ilma liikkuu mahdollisimman hyvin koko tilassa. Oikean pumpun valinta säästää myös rahaa.

Huolto

Milloin olet viimeksi huollattanut ilmalämpöpumppusi ? 

Kotitalouden eläimet, lapset, pyykin kuivatus ja keittiön sijainti ym. vaikuttavat lian kertymiseen sisäyksikköön, mikä heikentää ilmalämpöpumpun toimintaa ja saattaa johtaa jopa hajuhaittoihin.

Puhdistushuolto olisi hyvä tehdä 2-4 vuoden välein. Siihen, kuinka usein pumppu tulisi huoltaa, vaikuttaa pumpun malli ja tila, jossa sitä käytetään. 

Tilaa puhdistushuolto meiltä hintaan 290 €, sis. alv 24 %

Puhdistushuollossa sisäyksikön kuoret puretaan, kennot ja roottori harjataan sekä höyrypestään ja desinfioidaan. Ulkoyksikön kennot harjataan ja kylmäaineet mittaroidaan. Mahdollisen kylmäainevajauksen täyttö maksaa erikseen. (15e / 100g) R32 / R410A

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Kumppanina sähkötöissä SKJ Palvelut Oy

SKJ:n sivuille >

Ota yhteyttä