Rahoitus

OP rahoitus

Ilmalämpöpumppu tuo säästöjä kuluihin, vaikkakin hankintahinta voi tuntua ensialkuun suurelta. Jotta pääsisitte mahdollisimman nopeasti nauttimaan säästyneistä kustannuksista ja vuoden ympäri miellyttävän lämpöisestä sisäilmasta, pystyt hankkimaan meiltä palvelut myös rahoituksen kautta. Luoton myöntäjänä OP Yrityspankki Oy. Luoton tarkemmat tiedot löydät rahoittajan sivuilta.

Resurs Bank

Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Hankintaturvatilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä tai jälleenmyyjän kanssa henkilökohtaisesti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi esim. jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon
  • Voit hakea luottoa jopa 10 000 euroon saakka
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida jälleenmyyjän kanssa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308.

Ota yhteyttä