Daikin Ilmalämpöpumput

Daikin Stylish H

Uusi Daikin Stylish H yhdistää tyylikkään muotoilun huippuluokan teknologiaan. Vain 189 mm paksuinen Stylish on luokassaan markkinoiden ohuimpia ilmalämpöpumppuja. Innovatiivinen Stylish H on mukava, energiatehokas, luotettava ja helposti hallittava. Nyt myös mustana!

Daikin Prefera H

Uudella Daikin Perfera H -ilmalämpöpumpulla on helppo täydentää vanhaa sähkö- tai öljylämmitystä. Perferan voi asentaa nopeasti millä lämmitysjärjestelmällä varustettuun taloon tahansa. Sijoitus lämpöpumppuun maksaa itsensä nopeasti takaisin: Daikin Perferan vuotuinen lämpökerroin on kylmässä ilmastossa yli neljä, eli ostamalla yhden kilowatin sähköä saa kotiin yli neljä kilowattia lämpöä.

Daikin Comfora H

Uudella Daikin Comfora H -ilmalämpöpumpulla täydennät helposti kodin vanhaa sähkö- tai öljylämmitystä, pienennät lämmityskustannuksia ja lisäät mukavuutta. Lämmityskustannuksilla on Suomessa suuri merkitys: maan eteläosissakin lämmityskauden pituus on 250 vuorokautta ja lämmitykseen kuluu noin puolet kodin tarvitsemasta energiasta.

Jäähdyttimet

Daikin Sensira

Daikin Cool -ilmalämpöpumpuissa tyylikäs muotoilu yhdistyy älykkääseen ja innovatiiviseen teknologiaan. Hiljaiset lämpöpumput sopivat myös kerrostaloasunnon viilentämiseen. Sisäilman laadun viimeistelee ilman epäpuhtauksia tuhoava Flash Streamer -teknologia. Mukava sisälämpötila on yksilöllinen asia, sillä kunkin ihmisen terveydentila, kehon yksilölliset ominaisuudet ja myös persoonallisuus vaikuttavat lämmönsietoon. Siksi lämpötilaa pitäisikin pystyä säätämään oman tarpeen mukaan. Ilmalämpöpumpulla sisälämpötilaa voi säätää helposti kaukosäätimellä ja jäähdytyksen voi pitää päällä tarvittaessa.

Ota yhteyttä